je domein aan gmail koppelen
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Heb jij een mooie domeinnaam inclusief website maar gebruik je nog steeds je Gmail-adres voor communicatie?
Dat is wel jammer want je een e-mailadres met je eigen domein staat meteen een stuk professioneler.

Als online ondernemer wil je professioneel overkomen met de juiste tools en uitstraling.

Krijg mijn 5 beste tools om je online business efficiënter te maken!

Wordt het geen tijd om je bedrijf efficiënter te maken?
Download een gratis pdf met mijn favorite tools. Voer je gegevens hieronder in en vertel me waar ik het heen kan sturen.

Je krijgt 1 e-mail met een downloadlink.

Je eigen domein hebben is wel zo professioneel als je je eigen bedrijf hebt. Het nadeel is dat de webmail die je gratis krijgt bij veel hosting partijen erg vervelend en niet om aan te zien is, toch?

Daarnaast krijg je dat gedonder met het inrichten van POP of IMAP om je mail op je computer of telefoon te krijgen. Maar dan synchroniseert het niet meer goed. Nou ja, je weet wat ik bedoel. Zou het niet veel handiger zijn om je mail in je GMAIL mailbox te kunnen ontvangen zodat je altijd en overal je mail hebt?

Er is natuurlijk GSuite van Gmail. De betaalde verzameling van Google Applicaties. Ik kan me zo voorstellen dat je dit misschien te veel van het goede vindt of dat het niet in je budget zit.

Want als online ondernemers heb je al zoveel tools en programma’s nodig.

Je kunt je eigen domein aan Gmail koppelen.

Ik heb een video gemaakt (al een tijd geleden maar het idee blijft hetzelfde).
In deze korte video leg ik uit hoe je je eigen domein aan Gmail koppelt en zo met Gmail de mail voor dat domein kunt ontvangen en verzenden zonder dat het overduidelijk is dat je dit doet.

 

Dit is de exacte methode die ik ook gebruik voor al mijn domeinen.

De video staat hier:

Laat je me het weten als jij jouw domein aan Gmail gekoppeld hebt?

Krijg mijn 5 beste tools om je online business efficiënter te maken!

Wordt het geen tijd om je bedrijf efficiënter te maken?
Download een gratis pdf met mijn favorite tools. Voer je gegevens hieronder in en vertel me waar ik het heen kan sturen.

Je krijgt 1 e-mail met een downloadlink.

Deel deze post met andere geinteresseerden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

18
Reageren

avatar
7 Comment threads
11 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Maureen
Gast
Maureen

Heel nuttig Marjan. Ik vind het erg plezierig om naar je te luisteren, je legt helder uit. Je gaat niet te snel en ook niet te langzaam 😉 Ik ga dit meteen in de praktijk brengen.

Giusy Amavinitaliani
Gast
Giusy Amavinitaliani

Hoi Marjan, ik zit bij mijndomein en bij instellingen moet ik kiezen uit imap of pop, wat is in dit geval van toepassing?

Ileen
Gast
Ileen

Hoi Marjan,

Ik zit zelf ook bij Serveo en het is mij dankzij jouw video gelukt om via mijn gmailaccount e-mails te verzenden vanuit mijn domeinnaam. Ik kan alleen nog geen e-mails van mijn domeinnaam op mijn gmailaccount ontvangen. Ik heb wel een catch all e-mail aangemaakt, maar de bevestigingsemails om te kunnen e-mailen via gmail uit naam van mijn domeinnaam blijven binnenkomen op de e-mailserver van mijn host in plaats van gmail. Heb je enig idee hoe dit kan en hoe ik dit kan oplossen?

Katrien
Gast
Katrien

Beste Marjan, dank je voor de heldere uitleg. Indien ik bij mijn domeinhost een mailbox wil aanmaken om deze te koppelen aan mijn professioneel gmailaccount, stelt deze verschillende betaalformules voor per jaar, het goedkoopste aan €36 (promoprijs eerste jaar). In jouw video wordt blijkbaar niets aangerekend door de host. Is het normaal dat de host hiervoor iets aanrekent? En zo ja, welke bedragen zijn gangbaar/correct? Of kan ik via een ander kanaal een gratis gmail account of outlook account aanmaken voor mijn professioneel mailadres? Alvast bedankt voor uw advies! Mvg, Katrien

Egbert
Gast

Wat is het voordeel om het via Gmail te doen?
Egbert

Loes
Gast
Loes

Helaas is dit met hostnet niet mogelijk, dan moet je, zoals Katrien ook aangeeft, een betaald pakket kopen voor je mail die je dan vervolgens kunt koppelen..:( kan nu dus alleen e-mails ontvangen op mijn eigen domein naam maar er niet vanuit sturen.

Marianne Platschorre
Gast
Marianne Platschorre

Hoi Marjan, wat ben ik blij met jou! Hele duidelijke en rustige uitleg. Het werkt! En ik ben nog helemaal relaxed ook! Heel hartelijk dank hiervoor!

Krijg mijn 5 beste tools om je online business efficiënter te maken!

Wordt het geen tijd om je bedrijf efficiënter te maken?
Download een gratis pdf met mijn favorite tools. Voer je gegevens hieronder in en vertel me waar ik het heen kan sturen.

Je krijgt 1 e-mail met een downloadlink.

Don't Worry
Be happy.

PLAN C wordt binnenkort onthuld!