LET OP: Vanaf 1 januari 2024 is No Crap Online onderdeel van Nexify.

Deze site zal dan verdwijnen.

NO CRAP ONLINE

Wat is dat nou weer voor naam?

Dat was je eerste gedachte, he?

No Crap Online…..vreemde naam! Helemaal gelijk….ik wil dat je er even over nadenkt. In het Nederlands zou het zijn ‘Geen Onzin’. Want dat is de crux, het onderliggende idee…. er wordt zoveel onzin verkocht op het internet met het liefst een stevig prijskaartje. Ik kan daar niet tegen en gun alle ondernemers eerlijke informatie waar zij mee vooruit kunnen. Wat betekent dit voor jou?

Misschien herken je dit?

Mijn hele leven heb ik me anders gevoeld. Waar de massa rechts ging, ging ik links omdat rechts voor mij niet logisch was en ik geen behoefte had  om mee te gaan met de massa om maar bij die massa te horen. Mijn hele leven dacht ik anders en voelde ik anders. Ik was eigenwijs, slim en niet altijd even meegaand. Mijn hele leven probeerde ik me aan te passen aan de rest, om erbij te horen. Met wisselend succes trouwens. Mijn hele leven heb ik me afgevraagd wat er mis was met me. Nu niet meer. Natuurlijk is er niets mis met me. Mensen zijn er in verschillende soorten en maten en niet iedereen past in de hokjes. Ik pas gewoon niet in een standaard hokje. En aangezien jij dit leest, is de kans groot dat jij ook niet in dat hokje past.

Je hoeft niet in een hokje te passen!

Je hebt een enorm voordeel! Juist omdat je niet in het hokje past of wil passen zal het makkelijker zijn om online je kop boven het maaiveld uit te steken. Er is ruimte voor ons allemaal. Ruimte voor onze eigen unieke gaven en om die te ontplooien. Maar niet volgens de standaard methoden. Je bent aan het goede adres. Ik help met Slimme Eigenwijze Oplossingen snel- en creatief denkende ondernemers hun bedrijf een schop onder de kont te geven zodat deze hun grote plannen bijhoudt.

Wat betekent dit nu praktisch?

Omdat ik niet geloof in ‘One Size Fits All’ heb ik ook geen standaard oplossingen. Het liefst spreek ik mijn potentiele klanten ook persoonlijk om te kijken waar ze het beste bij gebaat zijn. Dit kan door een informeel gesprek of door een diagnostische analyse van je aanbod, je funnel, je communicatie of je ‘influence’ Het doel is vaak gelijk: ze willen meer klanten en omzet en het liefst met wat ze al hebben.

Waar kan ik je dan mee helpen? – 10 streepjes voor op je concurrent

Omdat je misschien al tig beloftes hebt gehad, tig gouden bergen bent beloofd, of het zoveelste ‘de oplossing’ hebt gekocht, snap ik dat je huiverig bent. Daarom beginnen we altijd met een analyse: een aanbod analyse, een funnel analyse, een communicatie analyse of een influence analyse. Dit betekent dat we met een analyse tool jouw onderneming onder de loep leggen. Geen wazige theorieën, nee objectief meten. Op basis van zo’n analyse bepalen we de volgende acties. Door gebruik van de No Crap Formule (Strategie, Techniek en Sales) zorgen we voor die verdiende euro’s in JOUW zak (en niet die van een ander).  Deze formule kunnen we toepassen op je website, salespage, aanbod, webinar, funnel en social media zodat jij een streepje (of tien) voor krijgt op je concurrentie. Hierbij heb ik ook wel tien streepjes voor op mijn concurrentie (of andere keuzes), die claimen iets vergelijkbaars te doen. Zie mijn kwalificaties (rechts) EN, en dat is echt een geheim wapen, ik ben getraind door de koningin van de Online Persuasion Bushra Azhar in Persuasion/Neuromarketing of de Psychologie van Marketing zodat je nooit meer roeptoetermarketing hoeft te doen en makkelijker resultaten haalt. Zie het als business coaching, maar dan op een heel praktische meetbare manier.

Wat mag je van mij verwachten?

Je krijgt antwoord op al jouw vragen in duidelijk taal die jij begrijpt. Ik deel graag mijn kennis met jou en leg je uit hoe jij je online business zo optimaal mogelijk kunt inrichten. Hoe je ook besluit met mij samen te werken, het is altijd duidelijk wat je krijgt en wat het kost. Ik ben duidelijk en eerlijk, zonder flauwekul, zodat jij krijgt wat bij je past en je krijgt vaak meer dan dat je verwacht!

Hoe kom je met mij in contact?

Waarmee kan ik jou helpen? Neem contact met mij op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat maakt mij anders en waarom ik?

Ik eet mijn kiwi’s met schil en een beetje anders.. Dus heb je even als ik uitleg waarom ik niet in het standaard hokje pas (en wil passen)? Misschien kunnen we aantekeningen uitwisselen. Daarnaast probeer ik zo ethisch en milieubewust mogelijk te ondernemen. Mijn hosting is groen en voor elke bestelling die bij mij wordt gedaan, plant ik een boom. Ik heb niet alleen een mooi technisch praatje. Ik ben een ICT-er in hart en nieren, een fikser en een troubleshooter. Hierdoor weet ik snel de vinger op de pijnlijke plekken te leggen. Omdat ik geen super nerd ben en dus ook van online ondernemen, marketing en verkopen weet, kan ik jou in Jip en Janneke taal uitleggen wat jij moet doen om je bedrijf online te laten groeien. Daarnaast ben ik erg eerlijk (= No Crap), dus als je met zijden handschoentjes aangepakt wilt worden, ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik zeg waar het op staat ook al is dat niet altijd leuk. Mijn eerlijkheid komt wel uit een goed hart. Je wilt resultaten, toch? Wil je nog meer weten? Lees dan mijn Womanifesto!

Wat nu?

Denk je dat we wel een klik zouden kunnen hebben en wil je uitvinden of we iets voor elkaar kunnen beteken?  Stuur me dan een berichtje via de bot (linksonder) of het contactformulier. Tot snel!
Over No Crap Online 1 marjan crabtree signature
Over No Crap Online 2 mijn eigenschappen kwaliteiten 1
Dit ben ik volgens de mensen om mij heen.
Over No Crap Online 3 screen shot 05 29 19 at 12 06 pm
Over No Crap Online 4 screen shot 04 24 19 at 12 42 pm
Over No Crap Online 5 screen shot 04 24 19 at 12 40 pm